Buitenkozijnen Schilderen

Buitenschilderwerk is vaak niet zo maar even te doen. We steken al het aangetaste hout met een scherpe beitel weg. Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden. Schilders-, glas- en onderhoudsbedrijf Walter Hoogesteger levert een totaalpakket voor het buitenwerk.

Goed onderhouden schilderwerk aan de buitenkant van uw woning, bedrijfspand of appartementencomplex bevordert de duurzaamheid. Of het nu gaat om één kozijn of om een groot aantal woningen of complex. Mocht het zo zijn dat niet uw gehele woning buitenschilderwerk nodig heeft maar alleen het binnenschilderwerk of alleen een gedeelte van het buitenschilderwerk, dan kan onze schilder een prijs per uur of een prijs per m2 aan u in rekening brengen.

Liggende delen extra verflaag: Liggende delen zoals dorpels van kozijnen zullen meer te voortduren krijgen dan staande delen. Conform de wetgeving ten aanzien van de bescherming van gegevens verzoeken we je even de tijd te nemen om de belangrijkste punten van ons Privacybeleid door te lezen.

Buitenschilderwerk is van belang bij het beschermen van uw woning tegen de verschillende weersomstandigheden. Meer ervaring betekent wat dat betreft altijd een hoger kostenplaatje, maar veelal ook een betere afwerking. Soms is dit duidelijk vooraf zichtbaar, maar vaak ook niet en komen we erachter tijdens het verwijderen van de verflagen.

Kwalitatief duurzaam schilderwerk staat of valt immers met een goede en nauwkeurige voorbehandeling van de ondergrond. We dopen de kwast een aantal malen in de verf en strijken hem steeds af aan de rand van het verfblik. Als het buitenschilderwerk makkelijk uit te voeren is zal de buitenschilder een m2 prijs aanhouden.

Doe dit tot aan waar het hout schoon en droog is. Tenslotte kijken we zorgvuldig naar de aanwezigheid van houtrot of verwering. Schilderwerk voorkomt dat hout gaat rotten waardoor uw houtwerk langer mee gaat. Dit is inclusief het schoonmaken, opschuren, etc. Voor binnen en buiten en voor zowel particuliere als voor zakelijke opdrachten.

Wanneer jouw woning weer in perfecte staat verkeerd en de schilder is vertrokken snappen wij dat je er wel even klaar mee bent. Wij leveren desgewenst kleuradviezen op maat. Heko is over alle jaren samen de hoogst scorende partij. Onze buitenschilder zorgt voor een perfecte schilderslaag waardoor uw huis eruit ziet alsof het net opgeleverd is. Zorg dus voor regelmatig onderhoud en laat uw buitenschilderwerk tijdig onder handen nemen door onze buitenschilder.

Aan de basis ligt altijd een goed onderhoudsplan en een technisch advies. Verfsystemen die het houtwerk wel 8 jaar tot 10 jaar beschermen en verfraaien met een bijzondere mooie en hoge glansgraad. Een hoogglanslak is sterker (gaat langer mee) en geeft een mooie duurzame, bolle glans aan het schilderwerk.

Klassieke woning in de Transvaalwijk te Leeuwarden. Goed onderhoud voorkomt hoge kosten. Schuur de geverfde delen weer glad en maak ze stofvrij, bijvoorbeeld met een kleefdoekje. Maak kwasten en rollers tussentijds niet schoon (ook kwasten met acrylverf niet onder de kraan uitspoelen!).

Met name blaasjes, loszittende verf en houtrot zijn een teken dat een woning aan een schilderbeurt toe is. Licht opschuren tussen iedere laag is belangrijk voor een egale gladde ondergrond en voor een goede hechting van de volgende laag. Je moet dit vandaag nog doen.

In onderstaande stappen leggen we onze werkwijze uit om kwalitatief goed schilderwerk te verkrijgen. Doordat wij onderdeel zijn van Harmsen Vakschilders. Wikkel ze strak in aluminiumfolie of zet ze onder water. De verwerking met kwast of roller van dit type verf is lastiger, omdat een watergedragen verf sneller aandroogt dan een terpentine verdunbare verf.

Maar die beschermende verflaag moet wel aan een aantal belangrijke eisen voldoen. Ook complete gevelrenovaties, keuken- here en badkamerverbouwingen behoren tot het pakket van een goed schildersbedrijf. Wij gebruiken altijd de kwaliteitsverf van Sikkens Allereerst zetten we een grondlaag op. Dit doen we met een kwast en een rollertje.

De steiger staat nog zes dagen, dus ben op zoek naar een schilder die direct beschikbaar is. Daar waar de ondergrond nog te vet of te vuil is, zal de verf het eerst onthechten of gaan afbladderen. Na de afwerking is onderhoud van groot belang. Schildersbedrijf Bert van Kruistum is een vaste onderhoudspartner van zowel particulieren, bedrijven en VVE's en heeft hiermee ruime ervaring om het schilderwerk over een lange termijn planning op te stellen in een onderhoudsplan op maat.

Misschien denkt u dat verf aangebracht aan de buitenkant van uw woning niet zo'n invloed heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te spreken. Het is van belang om uw huis goed te onderhouden en uw buitenschilderwerk tijdig te laten bijwerken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *